Saunas4men

Steamworks

Roermondsplein 32

6811 JN Arnhem

The Netherlands

026 442 33 43

Website

[Edit]

Description

[Edit]

Facilities

Hammam / Herbal sauna / Infrared cabine / Lounge / Music sauna / Pool / Restaurant / Solarium / Whirlpool (2)
[Edit]

Openinghours *

Day Hours
monday 12:00 - 1:00
tuesday 12:00 - 1:00
wednesday 12:00 - 1:00
thursday 12:00 - 1:00
friday 12:00 - 2:00
saturday 12:00 - 2:00
sunday 12:00 - 1:00

* Always check the current data via the official website of the sauna.

[Edit]

Prices *

Day Price Age
- € 18,50 -
friday (Youngsters (last friday of the month)) € 10,00 max. 27

* Always check the current data via the official website of the sauna.

  • Every day: € 18,50
  • friday: € 10,00 (age < 27)

Write a review about Steamworks

It is not the intention here to write down issues or requests, if you wish to do so, please contact the sauna.

Reviews

Mooi saunalandschap, verzorgd, hygiënisch en een redelijke prijs !

een mooie en ruim opgezette sauna, maar nadeel is dat het altijd vrij rustig is (tenminste dat is mijn ervaring). Dus ja, vaak in je eentje in het bubbelbad, stoomcabine of grote stoeibed. Toch ben ik een keer helemaal aan mijn trekken gekomen en compleet doorgeneukt. In de stoomcabine trof ik al een kerel met een lekkere pik die ik uitgebreid verwend heb. Toen hij zo'n beetje smolt van de hitte en naar buiten ging kwam er net iemand anders die ik ook lekker gepijpt heb. Toen ging ikzelf naar buiten om een beetje af te koelen in het zwembad en het bubbelbad. Hier zat een soort van daddy die wel zin in me had. Vervolgens ben ik naar boven gegaan om een beetje uit te rusten op het grote stoeibed. Ik lag in de hoek bij de glory holes en ik hoorde aan het kraken van de vloer dat ik niet alleen was op de zolder. Al gauw werden er pikken door die glory holes gestoken die ik natuurlijk uitgebreid verwende. Toen ik zo bezig was merkte ik dat er 2 mannen bij me waren komen liggen op het stoeibed die lekker met elkaar bezig waren en wilden dat ik er bij kwam. Dit liep uit in een knettergeile orgie waarbij nog 3 mannen zich aansloten. Pijpen, likken, zoenen, neuken. Ik ben compleet doorgepaald door 3 pikken. Ik voelde me als een soort van gangbanghoer en dit is een van de geilste middagen ooit. Alles wel veilig laat daar geen misverstand over zijn. Zodra het weer echt kan ivm coronagedoe kom ik nog wel eens langs

Heerlijke sauna, ontspannen sfeer. verschillende leuke themadagen!

De sauna is blijven steken in het verleden... smerige boel

Is niet meer wat het was.

Lekkere sauna en (soms) heerlijke mannen. Helaas lijkt het erop dat de sauna zich meer gaat richten op gemengd publiek. Na de maandag en eenmaal per maand de zaterdag is nu ook de vrijdag veelal voor gemengd publiek. Gays wel welkom, maar niet meer voor EUR 20. Je mag nu EUR 25 betalen als je alleen komt. Dit om single kerels een beetje te ontmoedigen die hopen te scoren bij de dames (die er sowieso zelden alleen komen). Tja, misschien tijd voor een andere sauna waar gewoon alleen maar kerels komen

Mooi en moderne sauna met veel faciliteiten. Maar zoals bij alle homosaunas zijn de hoogtij dagen voorbij en dat zie in het achterstallig onderhoud.

ga je die kant op in de hoop lekker in de hamam te kunnen is die er niet. Opgiet sauna is te warm , deur mag niet langer open dan gaat brand alarm :S Personeel daar in tegen erg vriendelijk. Waren eerder leuke wat hogere stoelen in de lounge maar die zijn weg ook de mooi zware behandel tafel in tussen stuk naar de lounge is weg. Er er zit iemand om de hoek te roken en wijn te tanken niet te zuinig wordt de baas genoemd maar alleen bellen appen voegt niks toe.

heey hoipipeloi, sebas, eeen bi twink hier 22 uit tilburg :) vorige week vr de eerste keer in mn uppie naar een sauna als deze geweest en twas meet dan tof en geil! chille relaxte en erg vriendelijke medewerkers, mooie faciliteiten en erg goed betaalbaar!

mooi schoon gewoon top zeker voor ons als stel

Mooie,goede sauna, altijd vriendelijke ontvangst. Goede faciliteiten. Douches lekker, steambath prima, mooi sauna's. Genoeg te beleven op de bovenste verdieping. Films kijken ook altijd leuk met meerdere. Er is genoeg actie te beleven. Infrarood sauna is ook beschikbaar. Condoom vrij, glijmiddel bij de bar verkrijgbaar.

Heel mooie sauna, heel weinig bezoekers op Vrijjdag middag. Ik hoop nog eens terug te komen en een drukkere sauna te vinden.

Ik ben meerdere malen in deze sauna geweest. Helaas wordt er te weinig schoongemaakt en aan de hygiëne gedaan. De matrassen worden niet afgenomen en zijn vaak plakkerig. Eten is redelijk maar het duurt erg lang voordat deze klaar is. De loungebanken hebben hun beste tijd gehad en zakken door. Personeel is redelijk aardig maar het is een 'ons kent ons cultuur" waardoor je je als buitenstaander niet echt welkom voelt.

heerlijk vriendelijke sauna mooi verzorgt fris en groot !! mooie ruimtes vriendelijk personeel en een mooi binnen zwembadje en mooi bubbelbad !! er liepen op zaterdag genoeg heren rond en met 1 daarvan heb ik heerlijke seks gehad was een super gezellige en geile ervaring !! ik ga er zeker meer naar toe en vol op genieten !!

Tot nu toe de leukste sauna die ik mee heb gemaakt, veel jonge gasten op de de vrijdagen dat vind ik top!
x
x

Experience with Steamworks?

Write a review!

Remarks or questions about this page?

nl - fr - en - de