Saunas4men

Steamworks

Roermondsplein 32

6811 JN Arnhem

The Netherlands

026 442 33 43

Website

[Edit]

Description

[Edit]

Facilities

Hammam / Herbal sauna / Infrared cabine / Lounge / Music sauna / Pool / Restaurant / Solarium / Whirlpool (2)
[Edit]

Openinghours *

Day Hours
monday 12:00 - 1:00
tuesday 12:00 - 1:00
wednesday 12:00 - 1:00
thursday 12:00 - 1:00
friday 12:00 - 2:00
saturday 12:00 - 2:00
sunday 12:00 - 1:00

* Always check the current data via the official website of the sauna.

[Edit]

Prices *

Day Price Age
- € 18,50 -
friday (Youngsters (last friday of the month)) € 10,00 max. 27

* Always check the current data via the official website of the sauna.

  • Every day: € 18,50
  • friday: € 10,00 (age < 27)

Write a review about Steamworks

It is not the intention here to write down issues or requests, if you wish to do so, please contact the sauna.

Reviews

De sauna is blijven steken in het verleden... smerige boel

Is niet meer wat het was.

Lekkere sauna en (soms) heerlijke mannen. Helaas lijkt het erop dat de sauna zich meer gaat richten op gemengd publiek. Na de maandag en eenmaal per maand de zaterdag is nu ook de vrijdag veelal voor gemengd publiek. Gays wel welkom, maar niet meer voor EUR 20. Je mag nu EUR 25 betalen als je alleen komt. Dit om single kerels een beetje te ontmoedigen die hopen te scoren bij de dames (die er sowieso zelden alleen komen). Tja, misschien tijd voor een andere sauna waar gewoon alleen maar kerels komen

Mooi en moderne sauna met veel faciliteiten. Maar zoals bij alle homosaunas zijn de hoogtij dagen voorbij en dat zie in het achterstallig onderhoud.

ga je die kant op in de hoop lekker in de hamam te kunnen is die er niet. Opgiet sauna is te warm , deur mag niet langer open dan gaat brand alarm :S Personeel daar in tegen erg vriendelijk. Waren eerder leuke wat hogere stoelen in de lounge maar die zijn weg ook de mooi zware behandel tafel in tussen stuk naar de lounge is weg. Er er zit iemand om de hoek te roken en wijn te tanken niet te zuinig wordt de baas genoemd maar alleen bellen appen voegt niks toe.

heey hoipipeloi, sebas, eeen bi twink hier 22 uit tilburg :) vorige week vr de eerste keer in mn uppie naar een sauna als deze geweest en twas meet dan tof en geil! chille relaxte en erg vriendelijke medewerkers, mooie faciliteiten en erg goed betaalbaar!

mooi schoon gewoon top zeker voor ons als stel

Mooie,goede sauna, altijd vriendelijke ontvangst. Goede faciliteiten. Douches lekker, steambath prima, mooi sauna's. Genoeg te beleven op de bovenste verdieping. Films kijken ook altijd leuk met meerdere. Er is genoeg actie te beleven. Infrarood sauna is ook beschikbaar. Condoom vrij, glijmiddel bij de bar verkrijgbaar.

Heel mooie sauna, heel weinig bezoekers op Vrijjdag middag. Ik hoop nog eens terug te komen en een drukkere sauna te vinden.

Ik ben meerdere malen in deze sauna geweest. Helaas wordt er te weinig schoongemaakt en aan de hygiëne gedaan. De matrassen worden niet afgenomen en zijn vaak plakkerig. Eten is redelijk maar het duurt erg lang voordat deze klaar is. De loungebanken hebben hun beste tijd gehad en zakken door. Personeel is redelijk aardig maar het is een 'ons kent ons cultuur" waardoor je je als buitenstaander niet echt welkom voelt.

heerlijk vriendelijke sauna mooi verzorgt fris en groot !! mooie ruimtes vriendelijk personeel en een mooi binnen zwembadje en mooi bubbelbad !! er liepen op zaterdag genoeg heren rond en met 1 daarvan heb ik heerlijke seks gehad was een super gezellige en geile ervaring !! ik ga er zeker meer naar toe en vol op genieten !!

Tot nu toe de leukste sauna die ik mee heb gemaakt, veel jonge gasten op de de vrijdagen dat vind ik top!
x
x

Experience with Steamworks?

Write a review!

Remarks or questions about this page?

nl - fr - en - de