Saunas4men
The sauna may be closed due to COVID-19, please visit the website of the sauna to inform you sufficiently.

Spades 4our

Koning Albertlaan 172

9000 Gent

Belgium

09 338 86 50

Website

[Edit]

Description

Already ten years Sauna Spades 4our - Gent is an established name in the Belgian gay scene. Because of its cleanliness, welcoming ambience and friendly service, this sauna is touted by many as being one of the best of its kind. With a total surface area of 850 m² located within walking distance from the Sint Pieters Station - Gent this sauna is very accessible for both young and old. In our opinion, definitely worth a visit. Furthermore you will find next to a very nice bar also the ability to obtain excellent snacks throughout the day and all this at very reasonable prices. Because of their large range of facilities and the qualitative nature distinguishes this sauna is far from many others and is therefore crowded. Do not wait any longer and discover for yourself this heaven of peace and take the necessary intimacy of sauna this has to offer.
[Edit]

Facilities

Bar / Cabines / Cinema / Dry sauna / Hammam / Internet / Jacuzzi / Labyrinth / Lockers / Loungers / Mirror room / Heated pool / Restaurant / Showers / Sling / Smokingroom / Solarium / Television room
[Edit]

Openinghours *

Day Hours
monday 12:00 - 0:00
tuesday 12:00 - 0:00
wednesday 12:00 - 0:00
thursday 12:00 - 0:00
friday 12:00 - 0:00
saturday 13:00 - 0:00
sunday 13:00 - 0:00

* Always check the current data via the official website of the sauna.

[Edit]

Prices *

Day Price Age
- € 18,00 -
- € 13,00 max. 25
- (student card) € 13,00 -
tuesday € 10,00 max. 25
tuesday € 15,00 max. 35
thursday € 15,00 -

* Always check the current data via the official website of the sauna.

  • Standard: € 18,00
  • Standard: € 13,00 (age < 25)
  • Standard: € 13,00
  • tuesday: € 10,00 (age < 25)
  • tuesday: € 15,00 (age < 35)
  • thursday: € 15,00

Write a review about Spades 4our

It is not the intention here to write down issues or requests, if you wish to do so, please contact the sauna.

Reviews

Heel mooie sauna met vriendelijk personeel, tevens super proper,met aangename eensgezinde...een aanrader !

Zeer aangename sauna. Alles kan, niets moet Waar is het labyrint? eens ontdekken!! Kortom een aangename, niet dure sauna. Wanneer gaan jullie weer open???? Ik mis de sauna enorm!! Mvg, Pat

Leuke toffe sauna. Heel netjes. Leuke mensen. All ages. Zeker de moeite waard. Een echte aanrader dus. X

Voor nieuwjaar eerste keer geweest,en zeker een aanrader

Vandaag donderdag 13/12/18 eerste en zeker ook de laatste keer geweest. Vooral ouder rondbuikig publiek. De stoomkabine is zodanig afgeleeft dat de muren en vloeren afschilferen. Personeel was niet echt vriendelijk. De lockers zijn op de tweede (kan eerste zijn ook) verdieping, je vraagt je af hoe sommige bezoekers nog naar boven geraken (ouderdom). Parkeren in de buurt is schandalig duur. Misschien is hier een publiek voor of zijn er op andere dagen of tijdstippen jongere mannen aanwezig? Maar nu lag de gemiddelde leeftijd op 65 a 70 . Mij zien ze er zeker niet meer! Wel ff melden dat de handdoeken proper waren en fris roken, wat in sommige andere saunas niet het geval is.

Vooral ouder publiek, maar gelukkig ook wat jongere mannen aanwezig. Leuk om contacten te leggen, ongedwongen sfeer, van het 1 komt al snel het ander... Jongeren zoeken elkaar wel duidelijk op.

Ik vind dat er net veel jonge kerels zijn! En die krijgen ook de meeste aandacht in de bar. Maar dit zal vooral afhangen van het tijdstip. Mooi ingericht ook.

Geen aangename ervaring. Mooie sauna maar ouder publiek. Allemaal zestigers en ook zeventigers. Geen jonge mensen te zien. Met acht ouwe venten in een jaccuzi is niet mijn ding.

Super plaats Dinsdag leuke kerel ontmoet eerst in de jaccuzi en dan in spiegelkamer. Zou hem graag opnieuw ontmoeten. Hopelijk lees je dit.

zeer goed ,net gezellig

TOP!!

Het is zalige daar te zijn het is proper rustig en nog veel meer gr

Onlangs bezocht ik Spades4our te Gent. Het was bovendien ook mijn eerste ervaring met een gaysauna. Na een vriendelijk onthaal door knappe jongen werd me alles duidelijk gemaakt. Het was een zaterdagavond en het was er rustig. Zowel jonger en ouder publiek was aanwezig. Zelfs in een 'gewone' sauna werd ik meer en sneller betast dan hier. Best veel respect onder bezoekers en dat was zeer aangenaam. Bovendien heb ik lekker genoten met een jongen van 25 jaar. Ik ga binnenkort nog eens terug.

Al leuke momenten beleefd. Zeer gemengd publiek (jong/ouder), afhankelijk van het moment. Aanrader!

Mooie infrastructuur, vriendelijk personeel en spannende avond beleefd, keer zeker nog eens terug.

ik ga reeds jaren naar spades-4-our te gent...mooie omgeving met talrijke faciliteiten... zwembad(je) is een plus...gemengd publiek ...en al vele malen geile sex beleefd alsook in groep....een echte aanrader....doe zo verder...

Zeer leuke avond gehad. Vriendelijk personeel. Wel idd wat ouder cliënteel, maar ook wel jongere mannen aanwezig. Was wel proper

heel veel goed sauna mooi

Afgelopen Vrijdag 24/04 een heerlijke namiddag doorgebracht in Spades 4 our te Gent, lekker buiten zonnen volledig naakt. Nadien wat zwemmen, sauna en opnieuw buiten in het zonnetje. Jammer van het oudere cliënteel op vrijdagnamiddag (55 - 65 jaar). zelf ben ik amper 25.

Hele propere sauna met veel faciliteiten alleen laat de vriendelijkheid van het personeel en de eigenaar te wensen over.

Heel veel mooI sauna Ik wil komen nog naar Sauna maar niet Heft jongen 18- 25 als Veel oudere mannen Ik wil Latte spiegels enz. Maar ik wil geen jongen van 18 tot 27 jaar

Hallo heel Veel mooi Sauna

de biediening aan de kassa/bar = zeer goed als je de jongeren hebt,behalve van diene oudere de jongeren barmannen leggen aan de kassa alles uit wat je moet weten het = er verzorgt & het plezier krijgt je erbij !!! ondekt ook het labyrint & de spiegelkamer ik genooooooooooooooot :D

Laila de trav. Zeer goede ervaring en leuk , vriendelijke bediening en leuke bar zeker de moeite om te bezoeken grt.

Leuke sauna ...wel duur voor het geen het maar is ...

Zeer onbeleefd personeel achter de bar die alles behalve klantvriendelijk zijn!

Zeer verzorgd in tegenstelling tot die in bxl. Misschien een beetje klein, maar tot in de puntjes verzorgd

Zeer leuke sauna.voor elk wat wils.deze namiddag ga ik terug.wie nog?

leuke ervaring...gemixt van jong en oud, proper en netjes. wel wat enkele keren oraal seks gekregen. ik ga zeker nog eens terugkomen

was er reeds enkel keren,heb er mij goed geamuseerd,en redelijk wat orale sex gehad,leuke tent.

Was here today. Sauna is very clean, great facilities, nice crowd. Had time to relax and have fun... Good mix of young, mid-age and older. Nobody was agressive and that's not the case in every sauna... I'm 34, gay

Zeer leuke sauna gaan er steeds met plezier naartoe doe zo verder

Trekt op niet veel qua vriendelijkheid. Veel jonge pretentieuze kereltjes ook onder de bezoekers. Niet meteen de beste sauna.

kheb veel horen zeggen dat de moeite is ikzelf ben met 'n " vriend" gegaan (op 29/4/2014) maar 1x voorbij de kassa liet "die vriend" me in de steek :( de ouwe vent achter de kassa was niet te vriendelijk & toen ik uitleg vroeg hoe het hier ging werd hij nog kwader dat ik helemaal overstuur weer buiten gegaan ben Mss voor de volgende keer !!!!

Het is de leukste sauna van Vlaanderen vind ik.... echter let op je waardevolle spullen, geef ze in bewaring in de gratis kluisjes want ik heb jammer genoeg aangifte moeten doen van een diefstal uit een gesloten locker! Blijkt dat die sleuteltjes achteraf niet zo uniek zijn en dat sleuteltjes op meerdere lockers passen... tis alleen uitzoeken op welk en als je dan pech hebt heb je echt pech! geld verdwijnt dan! Ik gun iedereen veel plezier in Spades4 Gent, maar vind het ook goed te vertellen dat je best echt geen waardevolle spullen of geld in je locker moet laten!

heel toffe sauna een aanrader

Ben vorige week geweest naar gaysauna in gent en vond het zo tof dat ik nu vrijdag terug ga.toen ik in sauna binnenging had ik dierkt een gesprek met iemand en heeft mij wat wegwijs gemaakt zodat ik volgende keer niet hoef te zoeken.mijn beoordeling is dat als je eenmaal geweest bent je de drang hebt om er nog te gaan.

Ben er geweest op 21.03.2014 en het was er geweldig.niemand die je lastig valt tenzij je het zelf wilt maar het was tof en zal er terug gaan wanneer ik de kans heb.eerst wa verlegen ma eens je binnen bent is dat vlug over.wou dat ik gent woonde dan zou ik alle dagen er zijn en voor de sex is dat wat je zelf wilt.

proper/discreet je kan er gerust enkele uren vertoeven

Donderdag is 65+ dag - te vermijden

Mooie, propere en gezellige sauna. Lekkere kleine snacks verkrijgbaar en veel keuze qua drank. Gemakkelijk bereikbaar en alles wat je nodig hebt.

Een kleine sauna maar toch redelijk wat volk! Gemakkelijk nabij het station van Gent :)
x
x

Experience with Spades 4our?

Write a review!

Remarks or questions about this page?

nl - fr - en - de