Saunas4men

Tuttifrutti Sauna

Marktstraat 15

7311 LH Apeldoorn

Die Niederlande

055 522 42 73

Webseite

[Bearbeiten]

Beschreibung

[Bearbeiten]

Einrichtungen

Kino / Dunkelkammer / Glory hole / Schließfächer / Ruheräumen / Schlinge
[Bearbeiten]

Öffnungszeiten *

Tag Stunden
Montag 10:00 - 23:00
Dienstag 10:00 - 23:00
Mittwoch 10:00 - 23:00
Donnerstag 10:00 - 23:00
Freitag 10:00 - 23:00
Samstag 10:00 - 23:00
Sonntag 12:00 - 18:30

* Immer über die offizielle Website der Sauna überprüfen Sie die aktuellen Daten.

[Bearbeiten]

Preise *

Tag Preis
- € 18,00
Geburtstag frei

* Immer über die offizielle Website der Sauna überprüfen Sie die aktuellen Daten.

  • Standard: € 18,00
  • Geburtstag: frei

Schreiben Sie eine Bewertung über Tuttifrutti Sauna

Es ist nicht die Absicht hier, um Fragen oder Wünsche zu notieren, wenn Sie dies wünschen, kontaktieren Sie bitte die Sauna.

Bewertungen

Super sauna . Aan te raden

Was er vaak erg geil

Lekker

Ik kwam er 15 jaar geleden al weleens voor de bios. Was toen veel drukker,maar waar niet sinds internet. Ben er jaar geleden geweest,ligt beetje aan het weer of er nog volk loopt. Maar als er volk is dan is de locatie zeker erg geil als je bekeken en graag kijkt tijdens de sex.

Het saunabezoek is klein. Alleen een Finse sauna, een zitgedeelte met 2 videoschermen, 1 toilet en 2 douches en een omkleedruimte met kastjes. De bioscoop is geen echte bios maar bestaat uit cabines waarvan sommige afsluitbaar zijn. Er draait een vast programma. Het kan hier erg geil zijn.

Bij binnenkomst gevraagd of er meer mannen waren. Het is erg rustig vandaag, zei de gastvrouw. Het bleek dat ik de enige was. De gastvrouw vond dat een kwestie van jammer, volgende keer beter. Later kwam er nog een man, alleen voor de bios. Hij betrad het saunagedeelte met straatschoeisel om naar het toilet te gaan. De films waren geen gayfilms Het beloofde kopje koffie heb ik niet gehad. De gastvrouw wist niet waar ik mijn auto kon parkeren. € 23,-- is wel veel geld voor wat je krijgt en wat er is. Andere gaysauna's hebben veeeeel meer te bieden, zijn veel aangenamer om er te verteven. Zonde van mijn geld, kom er ook niet weer.

Beneden vrij veel mannen in kleding, helaas

altijd gezellig .

erg slechte beeldkwaliteit van bijna alle video ruimtes.. 23 euro is echte te duur!

Veel te dure sauna ( inmiddels 23€!! ) met nauwelijks faciliteiten

Leuke en knusse gezellige niet all te grote sauna met bioscoop kom er altijd aan mijn trekken en is gezellig leuk personeel kom er graag

Veel te duur, nieuwe eigenaars, steeds minder klanten, eigen schuld!

Paar keer heen geweest om lekker annuniem sex met man te hebben, is gelukt. Eenmaal in de cinema ben ik in een cabine gaan staan en heb om kenbaar te maken dar ik er stond mijn hand door een gat gestoken. Na een tijdje hoorde ik iemand in de cabine naast me stappen, na een tijdje voelde ik zijn lekkere pik. Hij stak hem door het gat en ik begon hem lekker te pijpen. Hij begon hevig te kreunen en trok terug om dat hij bijna klaar kwam. Tweede keer heeft iemand mij lekker gepijpt, toen ik zachtjes zei; ik kom zo klaar zei hij; doe maar. Ik heb hem toen in zijn mond gespoten. Was een hele geile geile ervaring, ga zeker nog een keer.

Kleine gezellige sauna, waar ik voldoende aandacht heb gekregen van de aanwezige mannen. Ga er beslist nog eens terug, alleen de parkeermogelijkheden zijn nogal duur.

tutti frutti, zo heet de in Apeldoorn aan de Markstraat 15 gelegen homo sauna met seks cabines, waar ik twee weken terug ben geweest. Het is een gezellige club achter een seksartikelenwinkel gelegen. Het is een eenmanszaak en de eigenaar voert er alle werkzaamheden uit. de entree kosten zijn 12 euro voor alleen de sekscabines en de bar en met de sauna erbij is het 20 euro.Ik vond het zeker de moeite waard en ik zal er zeker nog eens heengaan!

Lekker geil

veel te klein

Niet de meest luxe gay sauna, maar wel retegeil.

Véél te duur voor hetgeen ze te bieden hebben, inmiddels 20 euro!

Voor het eerst geweest op 30 april 2014. Ik dacht dat ik in paradijs kwam. Ik kon de hele tijd min of meer naakt rondlopen, dat was al heerlijk opwindend, overal hokjes met filmscreens en banken, gloryholes, een sling, een relaxruimte waar je tussendoor even op adem kunt komen en je kunt douchen. Ik heb geen gebruik gemaakt van de sauna, ik was al warm genoeg van mezelf. De 1ste 2 condooms zijn van het huis, evenals handdoek, badjas en slippers. Het was niet druk maar ik heb met 5 verschillende mannen sexuele handelingen mogen meemaken. Ik ben 1 keer geneukt en 2 keer heb ik met 2 mannen tegelijk sex gehad. Je kunt je ook prima afzonderen door de deur af te sluiten en juist andere mannen uitnodigen door de deur open te laten. Erg opwindend als je lekker gepijpt wordt en er dan een vent bijkomt die door jou gepijpt wil worden. Al met al heb ik zeker 4 uur lang me daar prima vermaakt en ik ga daar opnieuw mezelf een dag laten gaan.

Ik ben hier afgelopen vrijdag geweest. Wat een heerlijke en geweldige ervaring. Ontspannen sfeer, genoeg te beleven, en vooral een schone en nette omgeving. Ik kom zeker een keer terug
x
x

Haben Sie Erfahrung mit Tuttifrutti Sauna?

Schreib eine Bewertung!

Bemerkungen oder Fragen zu dieser Seite?

nl - fr - en - de