Saunas4men
Thegayshop.be

Sauna NZ (NieuweZijds)

Nieuwezijds Armsteeg 95

1012 NB Amsterdam

Die Niederlande

Webseite

[Bearbeiten]

Beschreibung

Sauna Niewezijds (oder kurz Sauna NZ) ist eine neue und stilvolle cruisy Sauna im Zentrum von Amsterdam. NZ bietet eine Bar mit Lounge, Jacuzzi, Dampfbad, finnischer Sauna und reichlich Entspannung und Kreuzfahrt Raum. Aus dem Team, das die fabelhafte Club Church in Amsterdam erstellt.
[Bearbeiten]

Einrichtungen

Bar / Kabinen / Cruising-Bereich / Dunkelkammer / Finnische Sauna / Glory hole / Jacuzzi / Lounge / Duschen / Raucherbereich / Dampfbad / Wifi
[Bearbeiten]

Öffnungszeiten *

Tag Stunden
Montag 12:00 - 8:00
Dienstag 12:00 - 8:00
Mittwoch 12:00 - 8:00
Donnerstag 12:00 - 8:00
Freitag Von 12:00
Samstag non stop
Sonntag Bis 8:00

* Immer über die offizielle Website der Sauna überprüfen Sie die aktuellen Daten.

[Bearbeiten]

Preise *

Preis Alter
€ 14,00 -
€ 18,00 max. 26

* Immer über die offizielle Website der Sauna überprüfen Sie die aktuellen Daten.

  • Standard: € 14,00
  • Standard: € 18,00 (Alter < 26)

Schreiben Sie eine Bewertung über Sauna NZ (NieuweZijds)

Es ist nicht die Absicht hier, um Fragen oder Wünsche zu notieren, wenn Sie dies wünschen, kontaktieren Sie bitte die Sauna.

Bewertungen

Grote sauna en stoombad, kleine jacuzzi met weinig bubbels. Industriële sfeer maar proper.

Mooie, schone sauna ! Heel erg jammer dat er word gesekst in bubbelbad en uitwerpselen drijven naar boven toe! Voor de rest klantvriendelijke personeel en mooie verlichtingen ! groetjes en voor de mensen veel fun. Clemens..

Het is een mooie sauna waar ik zelf graag kom . ook al moet ik er voor reizen dat heb ik er zeker voor over ik hou van spanning en dat vind ik bij jullie altijd terug

Ik kom hier erg graag naar toe naar sauna NZ in Amsterdam ik zelf kom uit Enschede en woon bijna Naast sauna T'Bolke het is daar veel te rustig en in het weekend mag je hopen dat er een man of 10 in de nacht sauna binnen zijn . Daarom reis ik liever 2 uurtjes naar Amsterdam toe en dat ik plezier heb en veel nieuwe vrienden maak dan dat ik met tegen zin in mijn woonplaats naar de sauna ga

Gisteravond geweest, ieder zonder handdoek. Dat zag er best spannend uit. Een gemixt publiek met vooral veel mooie mannen. Hoewel zelf boven de 50 veel plezier gehad met enkele twintigers. In het stoomgedeelte waar je wel heel erg opgewonden kunt raken ...... Ook leuk, de jongens rond de Middellandse Zee......

Heel goed

De ruimtes zijn mooi en de beveiliging is goed, maar de sfeer is kil. Personeel geeft geen aandacht en spreekt nauwelijks Nederlands. Maakt geen praatje aan de bar. De lounge en de cruising area waren overbevolkt. Er zijn te weinig cabines en in de cruising area is het te donker. Schemer zou prima zijn, maar mensen botsen tegen elkaar op. Mijn ervaring is slecht, de Thermos was beter (en groter!).

Beetje jammer die beardag (laatste zat. vd maand) in NZ. Voor ik naar binnen kon, stond ik eerst een uur buiten. Binnen vooral veel volk dat (dronken of drugged) is blijven hangen van de nacht er voor en die ik normaal gesproken niet op een beardag in de andere sauna's op de beardagen aantref. Ben er nu meerdere keren geweest en telkens hetzelfde verhaal. Misschien handige tip om eerst de sauna te sluiten, schoon te maken, touristen en dopeheads eruit te bonjouren voor de echte beardag opening.

Wat een verademing Sauna NZ!!! Schoon en helder, zoals het hoort. Ik was helemaal ontdaan van de schitterende rookruimte, nog nooit ergens zo iets moois gezien, echt zien en gezien worden. De sauna is een echte aanrader, kom beslist terug, wil ook echt eens de no-towel avond meemaken, veel beter nu al dan in al die sauna's waar ze in slipjes rondlopen, daar koen we toch niet voor!!!

ik hb ht als heel prettig ervaren, veel mensen lekennen dr binnen , en meer ervaringen opgedaan, qua netheid is er niets negatief te praten ,de plek is heel erg netjes en er word doorlopen schoongemaakt . petje af ,ik geef jullie als organisatie gewoon 10+.

de sauna is mooi,maar wat minder mooi is ,je moet betalen voor drankjes die je niet hebt gehad.Lijkt me toch beter ,dat het personeel beter na de nummers van de gasten gaat kijken ,zo krijg je misverstand en je betaald voor iets ,wat je niet hebt gehad .Ik heb maar betaald ,maar ging met een gemengd gevoel na buiten

was afgelopen zaterdag bij jullie, was benieuwd naar de nieuwe sauna kwam altijd bij thermos ik vind uw sauna heel mooi heerlijke plekken ik heb besloten om a s zaterdag weer te gaan en wat een heerlijk stoom bad tot zaterdag

Vanmiddag geweest. Viel me tegen, toch vooral oudere kerels. Liepen één of twee twintigers rond, maar die doken al snel in hokjes met de deur dicht. Helaas... In het stoombad wel aan pikken gevoeld en zelf ook gezoend en bevoeld. Daar ben ik wel twee keer van klaargekomen, dat was heerlijk.

Ik ben nu een paar keer geweest op de vroege vrijdagavond. De ene keer wat drukker dan de andere. Ik begin altijd in de sauna, maar ik ben dan meestal de enige zweter..... In het stoombad is het drukker, daar loert men meer naar elkaar en er wordt (bijna) altijd wel iemand gepijpt. Daar komt iedereen toch voor. In de darkroom en het cruisegedeelte is altijd wel iemand te vinden, maar er lopen toch ook heel wat arrogante mannen rond die denken dat ze Adonis zelf zijn: Doe effe normaal. Elke keer dat ik er was ben ik aan mijn trekken gekomen. Glijmiddel en condooms zijn vrij beschikbaar, maar zoals al eens op een ander forum werd gezegd: een klein zakje in de handdoek xou verdomde handig zijn... Ik kom zeker nog vaker bij NZ.

Een mooie en gezelige sauna

top! 5*****

keurig netjes

loungy en cruisy sauna... alles loopt mooi op elkaar over en er heerst een prettige sfeer, de faciliteiten zijn goed en alles wordt continu bij gehouden door het personeel, hygiënisch en opgeruimd dus!

klein maar fijn
x
x

Haben Sie Erfahrung mit Sauna NZ (NieuweZijds)?

Schreib eine Bewertung!

Bemerkungen oder Fragen zu dieser Seite?

nl - fr - en - de